GEWO Aruna Quadri

Aruna Kvadri, najtrofejniji afrički stonoteniser svih vremena, prepoznao je GEWO kao brend koji će mu biti ogromna podrška u nastavku niske uspeha. Nigerijac koji mami atraktivnim i spektakularnim poenima i stonoteniskim izvedbama i sam kaže da je još unapredio svoj nivo igre od kada je ušao u GEWO stonotenisku porodicu.

Jako mi se dopala vizija brenda koji zna šta znači stonoteniska istorija, ali zna i šta je stonoteniska sadašnjost. Radili smo na izradi Aruna serije drva i podržali su moju strpljivost u niz serije testova koja je na kraju donela rezultate kakve sam očekivao. Izuzetna nemačka preciznost u tehnologiji proizvodnje nudi vrhunske proizvode što istovremeno i mene lično promoviše kao nekog ko želi da ima sigurnost i pouzdanost u opremi koju koristi.

Dovoljno je reći da je Aruna promenio brend nakon dve decenije, a njegov ulazak u Top 20 igrača sveta i spektakularne pobede protiv najboljih igrača sveta vezuje se upravo za GEWO podršku.

Svi koji me poznaju znaju da sam jako lojalan. Pomislio sam da ću ostati ceo život u opremi mog prvog sponzora. Međutim, pojavio se GEWO koji ruši sve granice. Vidi se ta hemija unutar GEWO stonoteniske porodice, ta želja da se bude najbolji. Mnogo se pažnje poklanja i najsitnijim detaljima i to me je odmah kupilo jer se to poklapa sa mojim karakterom. To je GEWO, to je ono što bi svako poželeo.

Omiljeni GEWO proizvodi Arune Kvadrija

Drvo Aruna Hinoki Carbon

Gume Nexxus XT 50 Pro

Trening majica Aruna Limited

Takmičarska majica RavelloTrapani 

Trenerka-duks Mazara

Patike Smash XG Pro

Jakna Xenon