Reketi na akciji

Klikni na sliku proizvoda za opširniji opis

 

 

 

 

 

 

BASIC: Drvo Allround Classic + Guma Mega Flex Control + Futrola Master + Loptice (3 kom) **

= 49,00 / ušteda 16€ /

Kombinacija za allround igrače koji preferiraju više igru kod stola sa mnogo pimplanja, bloka i kontraspina. NAPOMENA: postoji mogućnost zamene drva za Allround Basic ili zamene futrole po boji ukoliko ima na zalihama.

 

 

 

 

 

 

ADVANCED: Drvo Power Carbon + Guma NeoFlex + Futrola dupla Master + Loptice takmičarske (3 kom) ***

= 74,00 / ušteda 21€ /

Kombinacija za agresivnije igrače koji su bliže stolu i koji preferiraju igru sa više rotacije. Za one koji žele planirani napad, dobar prvi ulaz na rezanu loptu, preuzimanje protivničkih spinova i aktivan blok. NAPOMENA: postoji mogućnost zamene vrste gume po tvrdoći ili boje futrole ukoliko ima na zalihama.

 

 

 

 

 

 

PRO-ADVANCED: Drvo Balsa 575 + Guma Hype Elastic + Futrola Black-X + Lepak bočica sa sunđerom

= 99,00 / ušteda 27€ /

Kombinacija za spinere koji igraju i kod stola i sa poludistance. Balsino karbinsko drvo od skoro 6mm nudi razornije udarce, a elastična Hype guma sa najtvrđim sunđerom obezbeđuje mnogo spina i veliku tenziju. Takav balans nudi agresivnost, a posebno je dominantno kod preuzimanja sa poludistance jer balsino kontrolisano drvo amortizuje spin, dok mu elastična guma daje povratni katapult. NAPOMENA: postoji mogućnost zamene drva za beskarbonsko Sensus Powerfeeling ili za nešto mekši sunđer iz Hype serije, kao i zamene futrole po boji ukoliko ima na zalihama.

 

 

 

 

 

 

PREMIUM: Drvo Sensus Carbo Touch + Guma NeXXus XT Pro 48 + Alu-futrola + Čistač za gume

= 149,00 [ušteda 51€]

Kombinacija za ultra spinere koji su uvek željni napada. Carbo Touch iz serije Sensusa nudi nešto više elastičnosti i ultra-osećaj, dok Hype XT sa svojim hrapavim ružičastim suđerom je neprisnoven u spinu sa ravnijom trajektorijom. Za igru kod stola sa potpuno zatvorenim uglom reketa ili sa poludistance sa većim zamahom što rezultuje ultra-razornijim udarcima. NAPOMENA: postoji mogućnost zamene drva Carbo Touch za ofanzivniji Speed Carbo model ili gume Nexxus XT za Hard ili Elastic varijantu, kao i eventualno skidanje aluminijumske futrole ili čistača iz akcijske ponude što umanjuje ukupnu cenu akcije u odnosu na redovnu cenu tog rekvizita.