Flex Gold Limited patika za stoni tenis

75,00 

Clear
11483127236 , ,

Flex model jeste platika proizvedena isključivo za stoni tenis i igranje u sali bilo na parketu ili na tarafleksu. Rađena je po kalupu tradicionalnog TT-Super modela, ali sa dodacima još kvalitetnijeg materijala naprednije tehnologije izrade. Bezvremenski model koji podseća na duh 80-ih i 90-ih. Osnovni oblik siluete je prvi put predstavljen pre oko 35 godina. Iskoristite najbolji odnos cena i kvaliteta na tržištu!

Đon je klasičan, izdržljiv i neklizajući unutrašnji đon koji se dokazao decenijama unazad. Novina su delovi na patici gde se propušta vazduh tako da miris od znoja cirkuliše van patike. Gornji deo patike je napravljen od mrežastog materijala i svuda je ojačan sintetičkom kožom kako bi igraču ponudio optimalnu stabilnost. Karakteristike cipele omogućavaju igraču da se kreće brzo oko stola za stoni tenis bez gubitka prijanjanja. Mala težina cipele daje igraču dodatnu brzinu.

Sa unutrašnje strane, postavljen je popularni mekani ELA uložak što ih čini prijatnim za nošenje, uz gumeni potpalat. Patike su dostupne u belo-plavo, belo-crvenoj i belo-zlatnoj boji i stoga se uklapaju u široku paletu što se lako uklapa uz ostale odevne kombinacije.

NAPOMENA: Flex Gold model se poručuje po narudžbi (čekanje na artikal do 30 dana).

Prikaz veličina po brojevima u centimetrima pogledati klikom OVDE.

Veličina patika

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Možda će vam se svideti …

Product added!
The product is already in the wishlist!

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart